Koria, Magic i Dimness; Czyli trio od rozwalania wszystkiego w drobny mak.
Administrator
Hm... Okej, a jak to bêdzie z opisem otoczenia itd.?
Czy je¶li bêdziemy rozmawiaæ na chacie a pisaæ w temacie to nie bêdzie to trochê zbyt uci±¿liwe?
U¿ytkownik
Otoczenia i akcje wymy¶la ka¿da a z dialogami chodzi o to ¿e np: ja sie cb zapytam co tak albo o imie to zamiast spamowaæ to uzgodnie to z tb i dilog bedzie w 1 po¶cie
Administrator
Nadal nie rozumiem jak chcesz to zrobiæ.
Ka¿da bêdzie sobie co¶ po prostu wymy¶laæ i wstawiaæ, uzgadniaj±c co¶ z inn±?
U¿ytkownik
ekhem...kurde odpisze na czacie xd
Ostatnio edytowany przez Koria (2014-07-11 12:46:31)
Administrator
Aha. Czyli bêdziemy musieli zapisywaæ wszystko co bêdzie na chacie? A jak nie uda siê? (zostaniemy zdekontrencowane?)
U¿ytkownik
Wybacz Dim ¿e tu ale nie da³a¶ mi wyboru xd
Co do twojego posta...:
Jeszcze kilka pytañ.
1. Co to NEN? Nie ma s³owa wyja¶nienia czym to jest.
2. Czy mo¿na mieæ dwie postacie zamiast jednej?
3. Na czym bêdzie polegaæ ten egzamin?
4. Czy mo¿na mieæ na pocz±tku moce, np. pochodz±ce od jakiego¶ kryszta³u znajduj±cego siê w ciele?
5. Czy mo¿na mieæ moce technologiczne? (od razu wyja¶niam czemu siê pytam. Chodzi o pewn± postaæ z Elsworda. Tak. To bêdzie druga postaæ, któr± poprowadzê a jak±? Nie powiem bo spoilery! (choæ ty Kor, ju¿ siê domy¶lasz o kogo chodzi xP))
1.Nen w HxH to...czekaj jakby to wyja¶niæ energia ¿yciowa przekszta³cona w ,,super moce,, tak ja to rozumiem ale jeszcze to sama ogarne bo orygina³ jest dla mnie zbyt skomplikowany.
2.mo¿esz mieæ nawet 100 xd
3.w hxh egzamin sk³ada³ siê z zadañ fizycznych: bieganie sprintem przez pare godzin, potam to samo ale na bagnach gdzie ka¿dy zwierzaczek chce cie ze¿reæ, co tam jeszcze....konkurs w gotowaniu^^, przej¶cie przez wierze gdzie trzeba dobrze pomy¶leæ+pojedynki, ymm...polowanie na ofiarê <szczegó³y na chacie> a ostatnie to by³o...no te¿ pojedynek xd
4.Nie poniewa¿ to nen pochodzi w³a¶nie z ludzkiego cia³a, niemo¿na siê wzmocniæ przez kamyczki <3
5.Tak, ale musisz je ze mn± skonsultowaæ, choæ je¶li chcesz nakurwiaæ za przeproszeniem w nazo-pr±dnice Adda to jest to mo¿liwe:)